Говорителят на Кремъл разкри какво е била английската кралица за руснаците:Руският

...
Говорителят на Кремъл разкри какво е била английската кралица за руснаците:Руският
Коментари Харесай

Песков за Елизабет II: Не заемаше особено място в сърцата на руснаците

Говорителят на Кремъл разкри какво е била английската кралица за руснаците:

Руският президент Владимир Путин не възнамерява да участва на погребението на Елизабет II, което се чака да се състои до десетина дни в Лондон, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи Франс прес.

" Не се планува пътешестване ", сподели сбито Песков пред публицисти.

Вчера Путин изрази съболезнованията си във връзка със гибелта на кралицата, която умря на 96-годишна възраст. Говорителят на Кремъл сподели през днешния ден, че понастоящем не разполага с информация дали представител на съветското държавно управление ще участва на погребението на Елизабет II, изключително поради обстоятелството, че детайлите по отношение на церемонията към момента не са оповестени от службите на новия крал Чарлз III.

" Всичко това следва да бъде оповестено по един или различен метод от службите на краля, от управляващите на Обединеното кралство ", посочи Песков, представен от Българска телеграфна агенция.

Макар да съобщи пред публицистите, че починалата кралица се е отличавала с качества като мъдрост и престиж, Песков акцентира, че тя не е заемала " изключително място в сърцата на руснаците ".   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР